Om oss - Halvorsli Fjell og Grunn AS

Meny
Go to content

Main menu:

- Om oss -

Porsgrunn Bilophugging er en bedrift som driver med miljøsanering og bilgjenvinning, vi er en godkjent oppsamlingsplass for vrakbiler og driver med salg av brukte bildeler.

Vi tar imot biler fra det private markedet (vrakpant), og fra forsikringsselskaper (kondemnerte). Vi tar imot biler i hele åpningstiden. For å skrive vrakpant på en bil trenger vi personalia på personen som leverer bilen, og den som skal ha panten. Vrakpanten er for tiden på 3000 kroner, og kommer inn på konto etter ca 14 dager. Vi leverer gjerne skiltene for deg, og vi er også behjelpelige med henting av bil.

Alle biler vi tar imot blir først og fremst sanert for miljøfarlig avfall som f.eks. oljer, kjølevæske, batteri, bensin, bremsevæske m.m. Etter sanering blir bilene satt på tomta for demontering og salg av brukte bildeler.

Etter et system har vi et stort område hvor bilene er plassert. Vi har biler av alle slag og alder, men de fleste er 15 år og nyere. Vi skrur av deler etter bestilling, eller som vi arkiverer på lager.

Bilene våre lagt ut med bilder på nettet, disse kan du finne på vår portal på NBFbildeler.no, Finndel.no, og vi har også en Facebook-side hvor vi legger ut ny informasjon og bilder av nyankomne biler fortløpende.


Copyright © All Rights Reserved - Halvorsli Fjell og Grunn AS
Utviklet av: MAXROY AS - maxroy.no - post@maxroy.no
Back to content | Back to main menu