Deler - Halvorsli Fjell og Grunn AS

Meny
Go to content

Main menu:

- Deler -

SØK BLANT VÅRE BILDELER


KJØPSVILKÅR OG REGLER FOR RETUR AV VARE.
Alle våre priser er eks.mva.

Etter levering skal kunden straks det er mulighet se at mottatt vare er i samsvar med bestillingen, og gå over varen for evt. transportskader. (Kjøpsloven kap. V §31)

Vi fraskriver oss ansvaret for enhver skade eller uhell ved transport av varen. Kunden må selv ta opp dette med transportøren/firma.
Betalings- og fraktvilkår oppgis på faktura/kontantnota/postoppkravsseddel avhengig av hvilken betalings- og fraktmetode.

Fraktkostnader dekkes av kjøper, også ved eventuell retur av vare og ikke avhentet pakke. Dersom mottatt vare skulle vise seg å være defekt sender vi en tilsvarende del kostnadsfritt mot at vi får den første delen i retur.Om dette ikke er mulig vil kunde få returnert kostnadene for varen eks.frakt.(Se punkt over.)
Dersom du returnerer varen du har mottat må skjemaet på baksiden fylles ut. Returnerte varer uten utfylt returskjema vil ikke bli behandlet.

Ved retur av vare er kunde ansvarlig for at varen blir tilbakelevert til oss i samme forfatning som da  den ble mottatt. Retur av vare skal sendes som brev eller pakke. Ikke i oppkrav!

Vi dekker ikke kostnader som måtte påløpe ved bytting av deler, motor, gir etc. på verksteder.

For at garantien på motor/gir skal gjelde må kunde selv bytte olje, registerrem, plugger etc. Dersom det skulle bli en garantisak må kvitteringer på at dette er byttet fremvises. Det er 14 dager returrett på alle våre varer. 3 mnd garanti. Ved all bytte/retur trekkes 15% returgebyr. (Gjelder rent bytte/retur, ikke reklamasjon)Copyright © All Rights Reserved - Halvorsli Fjell og Grunn AS
Utviklet av: MAXROY AS - maxroy.no - post@maxroy.no
Back to content | Back to main menu